Followers

Thursday, May 28, 2009

Hari ni hubby blk yea..yea..

Actually smlm hubby kene g outstation kat UITM Sri Gading,Jengka..rasenye la..yg aku tau kat Pahang..psl projek solar die la..even jd lecturer site projek pn kene ligat gak..xpe rezeki ank2..kdg2 sian kat hubby..yelah kene ++kan keje sbb aku dh xkeje..kalo aku xpk ank2 ni mmg dh lame aku nk keje..sib la hubby xpenah merungut tp aku tau die pnt sgt..kalo blh aku pn xnk tmbh tekanan die lg..ishh ape plak aku merapu ni..

So blk pd tjk utama..en.adam plak saje je buat gempak..mcm yg aku penah post aritu..tup2 tau ayh nk g keje luar die pn demam la plak..xde ribut xde angin tb2 subuh selase lps bdn die pns..tp sgt la baik even die dmm..xde pn nk merengek ke ngs ke..senyum lg adelah..hahaha..sib la dmm 1 ari je..ayh nk g smlm pn mcm rsu je tkt adam dmm lg..rsu mama lg..hehehe..tp smlm mama msg ayh bgtau yg kitorg baik2 je..ayh jgn rsu ek'..pg b4 ayh nk pegi tu mama ade rase contraction tp xkuat sgt..mama diam je tkt ayh tmbh rsu..alhamdulillah Allah dgr doa mama semoge sumer baik2 je..

Haa ni yg aku nk kongsi ngn uol sumer..korg pecaye x psl ketegur2 ni???sbb aku mmg dr kecik mama n abh xpenah ajar aku bende2 mcm ni..lgpn diorg xambk pusing sgt psl ni..tp bdk2 kan bersih dr dose2 ni..sure diorg leh nmpk bende halus tu kan????bkn pe isnin lps b4 adam dmm kitorg b'3 g la GIANT beli susu adam n brg rumah ckit..blk tu singgah la kat gerai nsk lmk bwh pkok kat area sek.9 tu..tgh2 dgr radio tibe2 en.adam tutup muke die dok diam2 kat ribe aku..pastu die kecik2kan bdn die..aku tarik la tgn die soh bukak muke tp langsung die xnk..selang beberape minit die bukak muke pastu tgk kat tingkap kete..n then trs tutup muke blk smpi blk umah n trs tdo..tup2 subuh tu dmm..tu yg aku mcm suspek die nmpk something..tp die xde lak ngs2 ke ape..aku soh la hubby mntk pendapat kat FIL aku..so die bg la cara nk ubt ketegeur tu kan..bace ayat2 dlm AL-Quran je..so mlm tu hubby blk keje die try la buat cam yg FIL aku soh buat tu..alhamdulillah br pns bdn en.adam trn..moral of da story..kte percaye bende2 halus tu mmg wujud..tp kite xleh tkt ngn diorg..sbb kte perlu tkt n taat pd ALLAH S.W.T sahaja..

Arini hubby akn blk dr Pahang..xsbr nk jmpe hubby..hehehe..mlm td pn en.adam asik dok cari ayh die..dh lame xberjauhan ngn hubby rase rndu la plak..hehehe..gatai la mama..apepun mama n adam syg ayh sgt2 tau..

3 comments:

  1. vzavvavavavaavav hubby balik yerk... seronok tu.. hhehhehe

    yelo..linn pun kalo tak piki anak2 rasa nak keje je balik....

    ReplyDelete
  2. to yaya:
    mcm la dh lame xjmpe hubby..hahaha

    to ciklinn:
    mmg sonot gler ni..sjk dok umah ni ngn hubby je la kwn borak..tu bile xde jd rndu..hehehe..tol tu mmg pk ank2 je..kalo ikut ati nk pegang duit sndr..mmg xsggp nk benti keje..huhuhu

    ReplyDelete