Followers

Friday, October 28, 2011

. : Raya K.A.M.I = Malaysian Hall & Centanial Park Part I : .


Xabis lagi citer psl raye...hehe layan jelah..ni br ade mood nk update blog kan..so utk kami yg berade diperantauan ni Malaysian Hall ni kire mcm kg kami ler..blh gitu??blh ler kan..hehe so lebih krg seminggu raye br ade sambutan hari raye di Malaysian Hall..so mmg pic non ado kat time kat sane..sbb bz borak n makan..nk ambk gmbo gak sebenarnye..tp rmi lak yg dok begambo kat port mama nk begambo tu so last merajuk la i..huhu mama poyo (ayt ayh)..hehe

Kat sane uol tau nk ambk mkn kene beratur pnjg..pastu pinggan kene bayor sorg aud1 ke 2 mama xingt..huhu so ade ler sorg ni yg incharge bab2 mkn tu kesian tgk mama n bdk2 ngn stroller lg so die pn soh ler kami p tggu dl kt dlm..so yg kene beratur pnjg ayh ler jwbnye..huhuhu dh ler agk pns ari tu ngn sinaran mentari yg terik...huhu dpt ler mkn satey,capati kot xingt..nmpk ade laksa sekali dh abis rupenye..xpe la xde rezeki...

Dh settle bab raye kt malaysian hall so kami berangkat blk..tp ayh tau yg mama kompem xnk blk lg..huhu kasi can la bejalan ari sabtu ahad..hehe so kami ke Centanial Park,Randwick lg..so beriadah gak ngn bju kurung tu mama g belajan kt sane..hehehe blh je...syok gak kami2 jln2 kat ctu..haram setitik peluh pn xde even dh jln jauh..huhu sejuk lak tu...kat cni even cuace pns terik tp angin die sgt2 la sejuk..dpt relax2 jap tepi tasik n kat pdg..

2 comments:

  1. canteknye pic yg atas sekali tu.. ;)

    ReplyDelete
  2. ibu aqil : a'ah..omputih selalu wat garden wedding kat cni...ni br 1 part of da park..blm katam, round lg park ni..hehe

    ReplyDelete