Followers

Thursday, August 27, 2009

Contest Pasangan Seiras..


hahaaha..aku nk gelak dl..sure korg muntah hijo tgk aku joi contest lg..
apepun aku tetap akn join jgk..mak cik nk adiah..huhuhuhu
kali ni aku join Contest Pasangan Seiras yg dianjurkan oleh SweetMama..
so kalo korg rase ade yg muke seiras 2iras tu..tunggu ape lg jom la join.
klik DISINI utk syarat2 join contest...
sure korg tetanye2 siapakah bakal jd pasangan ku dlm contest ini????
mari kita tgk sapa yg kena!!!!!!!
(nota poyo :tiru nada berahim pendek dlm filem ali baba bujang lapuk)

jeng..jeng..jeng..

*

*

*

*

*

*


nama : Siti Nattrah Binti Alias
nama pasangan : Norza Edaiyu Binti Zakaria

kalo korg nak tau ni la my twin sister..hehe..kitorg ni adik badik lain mak bapak asing2...hehe
actually ni la antara kwn rpt yg aku ade..mayb hubungan kitorg bkn lg kwn..
tp adik beradik..nak tau nape???coz kami ni dh lalui mcm2 kenangan..
dr yg manis smpi yg menyayat hati..sob..sob..die ni ank angkt family aku..
memandang aku sorg je ank pompuan jd die la peneman aku..
aku plak jd ank angkat ngn family die coz die ni ank tunggal..
so aku ni la satu2nye adik yg die ade..
korg rase seiras x muke kitorg???coz dr dl smpi skang org akn konfius antare kitorg..
dl time keje org slalo akn slh pndg kami ni..lg la kalo kitorg pki bju same...
teringat plak kenangan dolu2...windunye kat die..huhuhu

syarat2 wajib.

1. Terbuka kepada semua blogger malaysia dan antarabangsa
yang memiliki wajah seiras dengan suami/isteri, adik beradik atau kawan2.

2. Upload gambar seiras anda (nyatakan nama anda dan pasangan)
dan tinggalkan link nya di entri ini. DONE

3. Juga letakkan link contest ini di entry korang ye. Tkde link tk Qualified ok.copy je ni--> DONE
http://miezaniera.blogspot.com/2009/08/contest-pasangan-seirasopened.html



syarat2 sunat.

4. Banner tu sapa yg rajin, letak la kt sidebar blog korang, kalo yg malas tu,
tak yah la letak. DONE
5. Pastu letakkan link http://miezaniera.blogspot.com/ di blog list anda. DONE
6. Lastly, be my follower ;D DONE
7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional.


Hadiah?

R.A.H.S.I.A

kasi suspen skit hehehe...

7 comments:

  1. mmg seiras!! good luck! hehehe!! ;)

    ReplyDelete
  2. tq ieda..kdg2 kalo org tnye twins ke kitorg jwb ye je..hehe..diorg pecaye je bolat2..huhuhu

    ReplyDelete
  3. wah natt congrate menang tempat ke2...bestnyer..mmg seiras

    ReplyDelete
  4. tq dilla...dok cube nsb je..btl rezeki bln pose ni..hehehe

    ReplyDelete