Followers

Friday, September 28, 2012

. : Majlis Perpisahan : .

Salam semua..


Mama nak update back dated entry..sebenarnya bkn la majlis besar tp mama n en.hubbie menjemput sahabat kami Kak Yus & family utk  makan mlm sama2 sempena beliau dan keluarga nak pulang ke Malaysia..alhamdulillah dh selamat smpi pun ke Malaysia setelah bertahun2 di Sydney..bila la giliran kami pula yer..huhu perjalanan masih jauh...dah alang2 buat mkn2 kami menjemput sekali Nor & Family utk turut serta..meriah sgt2..tp mama masak ala kadar je..sate ayam & kuah kacang, nasi lemak-sambal tumis-ayam goreng, muffin coklat (resepi xnk share sdp xberapa nak sedap ditekak mama) dan pencuci mulut buah strawberry (konon2 nk celup coklat tp xsempat) huhu..

Walaupun dlm masa yg singkat tp seronok sgt dpt berkumpul ramai..insyaallah pnjg umur kita jmpa di Malaysia pula yer :) Terima kasih sgt2 sbb byk membantu mama n family masa kami mula2 smpi..tlg ambil kami di airport..tukang tunjuk jln n tempat kat sini..seronok sgt dpt kenal ngn family yg baik ni :) #terasa sgt kehilangan lg en.hubbie sbb kawan baiknya dh balik#

Nota jejariruncing : Adam Yusuf asyik sebut "Adam nk kwn ngn sape???Afiq dh blk msia" huhu..sian anak mama..

With L.O.V.E
~~MamAdaM~~

4 comments:

  1. wah menarik semua menu natt

    tulah kan bila kat perantauan ni, mesti rasa rapat sangat dan bila kena berpisah tu, sedih lah jugakkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tu je yg termampu kak tina..sib baik jannah ok aritu..

      a'ah bile kat perantauan ni kawan2 la jd keluarga kite..tulah mmg terase sgt lg2 yg rapat kn..tp insyaallah kat msia leh jmpe lg :)

      Delete
  2. tkpe nti 2thn turn dikau plak kn

    ReplyDelete