Followers

Wednesday, July 10, 2013

. : Holiday : Dating With Besan Eja Razak : .

Salam Ramadhan...

Masih nk update entri basi...tp baik lambat dari xda langsung kan...Acara wajib bila balik msia kan mesti nk berdating dgn besan mama..mula2 plan hari Rabu tp en.hubbie ckp bg hilang penat dulu n luang masa kat umah my in law br la kita keluar kan..orite mama ok je..so hari Khamis br kami dating..Ya Allah tuhan je yg tau rindu kami...dah la masing2 ratu air mata..kat tepi jalan tu jugak berjuarai air mata..nmpk2 nk tulis entri ni pn dh bergenang air mata dok teringat kat besan2 n ank2 yg jauh dimata dekat dihati tu..

K.A.M.I
 
Masuk plak cafe pakcik mama yg mmg mama rindu sgt2 kat dorg..saja je plan nk buat surprise kat dorg..hehe mak uda mama sampai 2x bangun tgk mama mcm xpecaya mama dtg..hehe yelah mana x nya sebelum pindah Sydney kat cafe tu la tempat mama lepak kalo masa cuti kalo xblk kg..mmg dorg dok teringat2 kat kami...mak uda ckp kalo nmpk myvi putih tu lg la teringat kat kami..huhu (Sayang pic dgn mak uda mama ilang masa jailbreak iphone)

Balik pada kesah dating kami...excited sgt sbb 1st time nk jumpe baby Fiyya yg selama harini dok skype je..masa mama pindah Sydney fiya baru beberapa bulan dlm perut mama eja kan..ni 1st time face to face..mmg dia dh kenal org awl2 tu xmo kan..janji mama dh jumpe...rindu sgt2 kat ank2 mama kyra n fiyya..kyra malu2 dh lama xjumpe mama natt n ayh..alhamdulillah kyra,aqil n adam main elok2 je..dl kyra n aqil xleh berdekat mesti bercekau..ni main elok je..rindu gaknya kan..

Baby Fiyya

Kyra, Aqil & Adam

Jannah & Baby Fiyya
 
Rasa xmo blk borak mcm nak rak smpi mkn pun ntah ke mana..hehe janji dpt lepas rindu dh lama xjumpa..Mama Eja Razak ku pijam pic2 kamu yer..sbb pic ku time dating ni abis hilang..huhu

 Kiriman My Besan :)


3 comments:

  1. nak gelak blh??dh bezaman br update..haha mood blog dh mali ye..ku pn rindu kt korang suma..hitung ari nk jupe lg..nk jupe bb inside..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha nk buat lagu mane....mood dh tetinggal kat msia kot tu yg dok peram je semua...inshaAllah besan lg berape bulan je kan...nnt kite dating lg geng besan's tau..hehe

      Delete
    2. Hahaha nk buat lagu mane....mood dh tetinggal kat msia kot tu yg dok peram je semua...inshaAllah besan lg berape bulan je kan...nnt kite dating lg geng besan's tau..hehe

      Delete